Verduurzamen

Een zeer actueel thema waar wij ons al jaren intensief mee bezig houden.

Al in 2010 waren wij betrokken bij de eerste volledig door de zon verwarmde woning van Voorschoten. Dit was een nieuwbouwwoning, sinds die tijd hebben we ons bekwaamd in het verduurzamen van de bestaande woningen. In deze categorie zitten ook de grootste uitdagingen van nu; wat kan er? Wat kan er vooral niet? Wat pakken we als eerste aan? Kunnen we al naar een warmtepomp? Hoe gaan we ventileren? Allemaal onderdelen van een verbouwing waar we veel en graag over meedenken.

Het isoleren van het dak, de vloer en het vervangen van de beglazing is het ‘laaghangende fruit’. Ons deel bestaat vooral uit het omlaag brengen van de wamtevraag van een woning. Dat is, ook zonder gasloos te gaan, altijd comfort verhogend. En daar gaat het natuurlijk ook om; een fijne, comfortabele woning.

Persoonlijke en nauwkeurige service  

Den Hollander heeft onze gehele zolderverdieping voorzien van dubbel glas. Er waren wat uitdagingen bij de timmerfabriek die het glas leverde, maar Coen heeft ons heel goed op de hoogte gehouden van het proces en alles afgestemd met de schilder die direct na hem aan de slag zou gaan. Daardoor is alles goed gegaan en heb ik daar dus geen omkijken naar gehad. Kortom, nauwkeurige plaatsing en ontzorgd.

Pascal

Voorschoten

Abstract Structure

De belangrijkste zaken m.b.t. verduurzamen

20200513_133904-min.jpg
Dakisolatie
Stalen doorkijk-min.jpg
Beglazing
95c9a2f4-d67c-4ac4-bfe8-abdf3fe1ecba-min
Vloerisolatie
20200526_133133-min.jpg
Installaties

Laat u inspireren door de vele opdrachten die we succesvol hebben uitgevoerd

Wilt u meer weten?

Laten we een afspraak maken of stel een vraag en ontvang snel antwoord

DENHOLLANDER_logo_diapositief.png

Mail ons

Bel ons

Contact

Stuur on een whatsapp bericht

Site verkennen
Bezoek ons

Donklaan 76

2254 AD Voorschoten

© copyright www.aannemervoorschoten.nl 2020

App ons