top of page

We bouwen aan een mooie toekomst

Een team met gemotiveerde en vakbekwame mensen die willen bouwen voor klanten en hun eigen toekomst.

Personeel november 2018.jpg
20181103_161236.jpg

Duurzaam ondernemen

Bedrijfspand | Goed Geïsoleerd

Personeelsbeleid | CO2 reductie

Leveranciers | Duurzaamheid samen

Product | Duurzame producten

Onze jarenlange verantwoorde manier van werken heet tegenwoordig “Duurzaam ondernemen”. Dat is dus voor ons heel normaal. 

Met de paplepel ingegeven en dus nooit verleerd, netjes werken, afval zoveel mogelijk scheiden en niet te vergeten rerst materiaal proberen te hergebruiken voor andere doeleinden. 

Coen den Hollander | Directeur

20181103_161217.jpg

Van eenmansbedrijf tot 8 koppige onderneming 

1978

Oprichting door Jaap den Hollander 

Een start in 1978 door Jaap den Hollander,  na jaren ervaring als timmerman en uitvoerder in de nieuwbouw. Direct lokaal gericht met een heel persoonlijke aanpak.

Papelaan new.jpg

2004

Team versterking met zoon Coen

Het jongste kind van het gezin, Coen, voegt zich bij het bedrijf. Een verdubbeling ineens maar er was toen ook al genoeg werk. Vanaf dat moment officieel een familie bedrijf.

Foto-Coen_website.jpg

2009

Extra personeel en Bouwgarant keurmerk

Jaap gaat steeds minder werken dus wordt het eerste personeel aangenomen. In deze periode wordt ook het BouwGarant keurmerk verkregen, wordt het bedrijf VELUX montagepartner en Luxbox verdeler.

home-00.jpg

2015

Verduurzaming binnen Den Hollander Aannemersbedrijf

Na een lange tijd wachten en druk bouwen wordt het nieuwe pand aan de Donklaan 76 betrokken. Een duurzaam pand met buitenterrein waarmee het bedrijf klaar is voor de toekomst.

20181103_161236.jpg
Construction workers on work site

Heeft u plannen voor een verbouwing en behoefte aan bouw-advies en handige tips? 

Laat het ons weten en we spreken graag af voor een kennismaking en een goed gesprek. De voorbereiding is belangrijk, niet alleen voor het resultaat maar ook voor u om met een gerust hart het project te starten

Via de contact button hieronder kunt u snel en gemakkelijk een afspraak inplannen of een vraag stellen. In beide gevallen reageren we dezelfde dag van maandag tot zaterdag.

bottom of page