top of page
VD_191120183934.jpg

Aanbouwen

Het groter maken van de woning, op de begane grond of elders. Altijd een verrijking voor het huis.

Tegenwoordig mag er 4 meter uitgebouwd worden, op eigen grond en onder een aantal andere voorwaarden. Een uitbouw levert belangrijke meters op, precies waar iedereen die het liefste heeft; op de begane grond, een grotere keuken met eetkamer of juist een woonkamer over de hele breedte van het huis. Wij hebben ervaring met veel varianten en kunnen dus ook adviseren over de meest praktische oplossingen. 

 

Tijdens zo’n ingrijpende verbouwing is het zinnig goed na te denken over de isolatie. Wij maken al onze uitbouwen klaar voor de toekomst door altijd te isoleren naar de huidige bouwbesluit eisen.

quote-fill-flat-icon-png-and-vector-for-

Uitstekend contact, werkschema klopte, deskundig en vriendelijk personeel

De vraag was een uitbouw van de bestaande woning, met daarnaast een praktisch totale herindeling van de gehele bgg. De communicatie verliep vanaf het begin zeer goed en gaf al veel vertrouwen. Het gehele werkschema verliep perfect ook met de diverse onderaannemers. Vriendelijk personeel dat duidelijk kwalitatief goed werk afleverde.

Wouter

Leiden

Abstract Structure

De belangrijkste onderdelen van een aanbouw

20201111_120807-min.jpg
De Fundering

Een groot deel van Voorschoten staat ‘op zand’ dus zonder heipalen.

 

Onze ervaring helpt ons met bepalen welke fundering de juiste is.

De Fundering
20200811_171330.jpg
Doorbraak

Niet altijd is een grote doorbraak gewenst maar wij zijn wel erkend bouwkundig aannemer dus onze doorbraak is gegarandeerd goed.

Doorbraak
20200312_110354-min-min.jpg
Lichtstraat

Zeker bij een uitbouw van 4 meter diep onmisbaar. We werken samen met verschillende fabrikanten, van koepel tot zadeldak lichtstraat.

Lichtstraat
20200121_114350-min.jpg
Kozijnen

Hierin is indeling maar vooral materiaal onderwerp van gesprek; hout (soort), kunststof of aluminium zijn materialen die we veel gebruiken.

Kozijnen
20200225_135307-min.jpg
Isolatie

Wij isoleren al onze uitbouwen naar het bouwbesluit; hoogwaardig dus. We hebben daar voor de daken een redelijk unieke, slanke oplossing voor.

Isolatie
Group 5.png

Laat u inspireren door de vele opdrachten die we succesvol hebben uitgevoerd

Fundering
Doorbraak
Lichtstraat
Kozijnen
Isolatie

Wilt u meer weten?

Laten we een afspraak maken of stel een vraag en ontvang snel antwoord

Light2.png

Gaat u binnenkort verbouwen?

Lees dan deze tips voor het optimaal voorbereiden op een succesvolle en aangename verbouwing. De meest gestelde vragen hebben we voor u op een rijtje gezet, laat u niet verrassen en bekijk de tips. 

bottom of page