Renoveren

Uithuilen en opnieuw beginnen, wij noemen het ‘vernieuwbouwen’. Alles er uit en van de grond af aan goed aanpakken.

Uiteraard is niet elk huis daar aan toe, delen vernieuwen kan ook. Als de woning al groot genoeg is maar de indeling niet aansluit bij de wensen zijn wij ook de juiste partij. Het organiseren van het werk en het timmerwerk doen wij allemaal zelf, elektra-, loodgieters-, stuc-, tegel- en schilderwerk besteden wij uit aan de beste partijen maar het coördineren van het werk ligt bij ons. Dat is waar we sterk in zijn. 

 

Ook tijdens een grondige renovatie is isolatie een belangrijk punt. Veel vlakken worden afgewerkt om de komende 30 jaar niet meer aangeraakt te worden. Dan moet de kwaliteit goed zijn!

quote-fill-flat-icon-png-and-vector-for-

On time, in full, on budget

Coen en zijn mannen hebben in 10 weken ons hele huis kunnen renoveren. Communicatie liep soepel, afspraken worden nagekomen en advies was solide. Soms moest er "last minute" nog wat geschoven worden met de schilder, maar dat is altijd goed opgelost. Ik ben niet van plan nog eens zo'n grote verbouwing te doen; maar als het nog eens voorkomt dan klop ik weer bij Aannemersbedrijf Den Hollander aan.

Hans

Voorschoten

Abstract Structure
20200918_152239.jpg
Dakkapel

In onze werkplaats maken wij zelf onze dakkapellen van hoogwaardige materialen en optimaal geïsoleerd. Kunststof of hout, het kan allemaal.

Dakkapel
FB_IMG_1537440962088-min.jpg
Luxbox

De Dakserre tovert de zolder om tot een ruimte die in licht baadt maar doordat de Basic uitvoering aan de voorgevel breder mag dan een dakkapel is ook die oplossing gewild.

Luxbox
_Kozijn met roedes-min.jpg
Kozijnen vervangen
  • Helaas gaat een kozijn niet eeuwig mee. Denk bij vervangen ook eens aan Accoya als houtsoort; veruit de meest duurzame oplossing.

Kozijnen vervangen
IMG_3912-min.jpg
Badkamers

Over het algemeen doen wij de badkamer als onderdeel van een grotere renovatie maar los kan ook. Hier is met name de coördinatie van alle onderdelen ons sterke punt.

Badkamers
15_012-min.jpg
Keukens

In bijna elke verbouwing zit wel een nieuwe keuken, hiervoor verzorgen wij alle voorbereidingen maar de keukenleverancier plaatst deze zelf. Alle leveranciers zijn welkom.

Keukens

De belangrijkste onderdelen m.b.t. renovatie

Group 5.png

Laat u inspireren door de vele opdrachten die we succesvol hebben uitgevoerd

Wilt u meer weten?

Laten we een afspraak maken of stel een vraag en ontvang snel antwoord