dakopbouw

Aanbouw

Bij deze aanbouw in Voorschoten kunt u goed zien dat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk.

Dit huis was al gebouwd met twee verschillende vloerniveaus, wat ook in de uitbouw is doorgezet. Hierdoor ontstond er een zeer speelse woonkamer, mede door de nieuwe dakvensters die vanaf de vide te bedienen zijn.

Een tweede bijzonder aspect was het kozijn. Voor dit kozijn hebben we actief meegedacht om een goede aansluiting te kunnen garanderen. Het glas onder 45 graden geeft een enorm gevoel van ruimte door de mooie lichtinval. Tevens loopt de lijn van het kozijn mooi mee met het naastgelegen dakvlak.

dakopbouw

Badkamer

Badkamers zijn modegevoelig, hier gaan wij graag in mee en we hebben alle kennis in huis om u hier goed over te kunnen adviseren.

Een inloop douche is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering en ook bijzonder tegelwerk in verschillende formaten is iets wat wij vaker tegenkomen. Praktische detaillering zoals de nissen voor de shampoo maken net het verschil.
Op deze foto's kunt u zien dat de vloer gelegd is met een bijzondere tegel die de uitstraling heeft van een laminaatvloer.

Ook het urinoir is een bijzonder detail.
U vraagt; wij maken het!

Zwevende trap

Trap

Een mooi voorbeeld van wat er mogelijk is ziet u hier.

In deze woning hebben wij een trap gemaakt waarbij de treden aan een kant aan de wand bevestigd zijn waardoor de trap een zeer open karakter krijgt en de treden lijken te zweven.

Op de foto's kunt u zien dat hiervoor in de wand een staatconstructie is gemaakt waaraan stalen kokers zijn gelast die de treden ondersteunen.

Op deze manier is het mogelijk om een stabiele en zeer slanke trap te realiseren, de hal oogt hierdoor een stuk groter.

Dakopbouw

Dakopbouw

Ruimte, daar heeft u nooit genoeg van. Bij deze dakopbouw is er een complete verdieping bijgekomen.

Door de vorm van de kap is praktisch de gehele verdieping te benutten. Hierdoor was het mogelijk om twee volwaardige slaapkamers en een badkamer te realiseren.
Ook hebben we hier een aantal vaste kasten getimmerd en de cv-ketel mooi weggewerkt.

Onze kracht, de verbouwing van a tot z, kwam hier goed tot zijn recht.
Alles, van ruwbouw tot aan de wandafwerking aan toe, verzorgen wij geheel naar uw wensen.